CENTRUL DE FORMARE ŞI CONSULTANŢĂ PRIMA SCOOL BUZĂU este acreditat în activităţi de formare şi instruire pentru şoferi categoriile A, A1, B, BE, C, CE, D, DE, TR de către Ministerul Transporturilor, firma noastră implementând şi menţinând în prezent sistemul de management al Calităţii SR EN ISO 9001: 2001. La sediul firmei se desfăşoară cursuri de legislaţie rutieră unde cursanţii pot lucra în liniște pe chestionarele sau pe calculatoarele din sala de lectură, sub îndrumarea profesorilor.

Despre noi

Școala de șoferi PRIMA SCOOL Buzău s-a înființat în anul 2005, valorificând experiența și profesionalismul lectorilor și instructorilor auto. Deține o bază materială de excepție, într-un sediu nou cu:

  • sală de legislație – dotată cu aparatură modernă;
  • sală de mecanică – cu dotare completă;
  • laborator psihologic;
  • calculatoare cu touchscreen pentru simularea examenului teoretic;
  • materiale didactice și cărți pentru învățare;
  • simulator de conducere auto;
  • autovehicule pentru toate categoriile;
  • poligon auto.

Scopul școlii de șoferi este de a oferi cursanților servicii de calitate încât aceștia să fie foarte bine pregătiți atât teoretic, cât și practic, ceea ce oferă garanția obținerii permisului de conducere și, implicit, un bun control al vehiculului în ceea ce privește siguranța față de toți participanții la trafic.
Serviciile oferite la standarde înalte s-au datorat faptului că am implementat un sistem de asigurare a calității prin care monitorizăm activitățile după standardele europene.
Personalul didactic desfășoară activități de predare pe baza legislației în vigoare și unui program care permite cursanților să asimileze corect și complet cunoștințele privind partea teoretică, în vederea obținerii permisului de conducere.
Instructorii auto cu o bogată experiență didactică desfășoară activitățile de instruire teoretică și practică a cursanților, parcurg etapele și temele din programa școlară pas cu pas atât pe simulator, în poligonul auto sau în trafic, transmițând cunoștințele necesare asimilării corecte a deprinderilor practice pentru o conducere în siguranță pe drumurile publice.